Esgotades les entrades per la funció de Mowgli.

El Teatre Principal esgotá ahir les entrades del musical «El Libro de la selva», que aquest cap de setmana arriba a I`lla directament des del Teatro Maravillas de Madrid. Hi havia molta expectació entre el públic familiar que ompli el coliseu per ensaborir les aventores de Mowgli, una història escrita el 1894 per Rudyard Kipling i que Walt Disney es va encarregar de popularitzar entre els infants d’arreu del món.

El musical, adaptat per a l’ocasió per María Pareja y Alejando Olvera, seduí amb una escenografia senzilla, pero amb un vistós jox de llums. Al públic infantil es divertí am la caracterizació dels personatges a l’escenari, reconeixent a l’inefable Mowgli, interpretat pel cantant Martí Maez, rescatat de les urpes del tigre Shere Khan i criat pels llops en la selva.

Nova Funció, Avui

El Teatre Principal repetirà avui, a les 12 hores, una nova funció del musical «El libro de la selva», amb només butaques disponibles al quart pis. Una oportunitat perquè els fillets gaudeixin d’un musical teatra adreçat al públic familiar.

 

El libro de la selva - Menorca al Día

 

Fuente: Menorca al Día

El libro de la selva - Menorca al Día